Zavese i draperije SOLEIL BLEU


Zavese su jedan od najvažnijih elemenata uređenja vašeg stambenog ili poslovnog prostora. One mogu svakom prozoru dati dodatni šarm i jos više ga naglasiti i ulepšati, a vašem prostoru udahnuti dašak elegancije i osećaj topline.
Ako brinete o stvarima i bojama enterijera vašeg doma, zavese su deo koji nikako ne smete prepustiti slučaju. Treba ih birati tako da budu prilagođene prostoru.
Utisak i osećaj koje pružaju prostorije u kojima boravite najčešće su vodilja Vašeg raspoloženja, ukusa i želja. Zbog toga su zavese i draperije bitan deo svakog enterijera. Šiju se i izrađuju tako da su prilagođene prostoru u smislu podizanja njegove funkcionalnosti (odnos svetla i tame), ali svakako moraju zadovoljiti i estetsku dimenziju. Bez zavesa i draperija enterijeri mogu delovati hladno i odbojno, pa su zbog toga nezamenljivi deo svakog prostora gde želimo da se ljudi prijatno osećaju.
Za vaše stambene snove nudimo najveći izbor ekskluzivnih materijala za zavese i draperije od najrazličitijih materijala (organdina, markizeta, pamuka, lana, pliša, viskoze, svile...).