Tapete MARBURG
ART LUMINAIRE


ART LUMINAIRE kombinuje na spektakularan način pozadinu i svetlost. Sama tehnika - LED svetlo se vodi kroz plastična vlakna - nije ništa novo. Ali povezano sa tapetama, to je svetska premijera. ART LUMINAIRE osvetljenje se prvenstveno koristi u umereno osvetljenim prostorima, da bude izražajno i privlačno pogledu: u kafićima, restoranima, diskotekama i specijalnim muzejima - mogućnosti su neograničene. Ovo se odnosi i na boje svetlosti. U zavisnosti od izvora svetlosti, pozadina je osvetljena crvenom, plavom, zelenom, žutom, belom ili raznobojnom svetlošću, onoliko jako koliko to želite. Svetlost se može podesiti tako da se samo jedna boja vidi ili da se boja preliva u drugu. Sve je pod kontrolom preko daljinskog upravljača.
Za ART LUMINAIRE se tanka plastična vlakna međusobno paralelna povezuju sa pozadinom. Vlakna, koje su duža od stvarne putanje, završavaju u izvoru osvetljenja, a kroz zareze na vlaknima prolazi svetlost dodajući tapetama tačkasto osvetljavajući efekat.
Izvor LED svetlosti koji može da osvetli na takav način dve trake tapeta širine 0,75 m montira se iza zaštitnog poklopca na podu ili plafonu, zavisno od toga gde želite da vidite ove intenzivno osvetljene tačke na vašim tapetama.