Draperije Zavese Mebl štofovi Outdoor štofovi Dizajnerske tapete Zidni panel Rolo zavese Tepisi i itisoni Velux roletne i prozoriKOLEKCIJE MEBL I OUTDOOR ŠTOFOVA

Predstavljamo Vam kolekcije mebl i OUTDOOR štofova i materijala renomiranih proizvođača. Ističemo OUTDOOR materijale u ponudi, kao posebno pogodne za pokrivanje spoljnih prostora i oblaganje izloženih površina.MEBL, OUTDOOR ŠTOFOVI I POZAMANTERIJA CASAMANCE

Sofisticirana jednostavnost i moderna elegancija su obeležja bezvremenskog karaktera ovog brenda, čija kreativna jezgra se može naći u intuitivnijem poimanju svakodnevnog života, osećaju za vreme isprepletenog sa doživljajem posebnih životnih trenutaka.
Brend budi estetske emocije u nama beležeći duh zajedničkih ili ponovo otkrivenih trenutaka, prožimajući ih suzdržanošću i delikatnošću uz istovremeno udaljavanje od ponavljajućih i imitativnih trendova, stvarajući tako veoma posebne ambijente uz lepotu koja prevazilazi modu i vreme.

Mebl i outdoor štofovi CASAMANCE CALA ROSSA

OUTDOOR CALA ROSSA

Mebl i outdoor štofovi CASAMANCE CAP FERRAT

OUTDOOR CAP FERRAT

Pozamanterija CASAMANCE ISLINGTON

Pozamanterija ISLINGTON

Pozamanterija CASAMANCE ISPAHAN

Pozamanterija ISPAHAN

MEBL ŠTOFOVI CARLUCCI

Prefinjene kolekcije mebl štofova Carlucci di Chivasso su modno orijentisane, ali istovremeno ističu bezvremensku eleganciju koja očarava svojom jedinstvenom sofisticiranošću. Osnovu ove ekskluzivne linije čini nepogrešiva kombinacija izuzetnih materijala i bogatih boja koje se kreć́u od privlačnih nijansi poput smaragdno zelene do toplih, zemljanih tonova.

Mebl i outdoor štofovi CARLUCCI INFLUENCES

INFLUENCES

Mebl i outdoor štofovi CARLUCCI TREASURES OF TIME

TREASURES OF TIME

MEBL I OUTDOOR ŠTOFOVI CHIVASSO

Chivasso svake godine objavljuje dve kolekcije, prateći najnovije trendove i osiguravajući time da ove ekskluzivne kolekcije mebl i outdoor štofova uvek budu nove i inovativne. One dodaju vašem prostoru toplinu i osobnost odražavajući duh vremena, dovoljno raznovrsne da budu ujedno i bezvremenske.

Mebl i outdoor štofovi CHIVASSO AROUND THE WORLD

AROUND THE WORLD

Mebl i outdoor štofovi CHIVASSO CRAFTED POETRY

CRAFTED POETRY

Mebl i outdoor štofovi CHIVASSO LIVING

LIVING

Mebl i outdoor štofovi CHIVASSO MONSOON

MONSOON

Mebl i outdoor štofovi CHIVASSO NEW WAYS

NEW WAYS

Mebl i outdoor štofovi CHIVASSO PIECES OF MY HEART

PIECES OF MY HEART

MEBL I OUTDOOR ŠTOFOVI JAB ANSTOETZ FABRICS

Sa svojim sofisticiranim dizajnom i velikom raznolikošću proizvoda, JAB ANSTOETZ FABRICS se ubraja među svetske lidere na tržištu vrhunskog dizajna enterijera. U središtu raznolikog asortimana proizvoda su ukrasni materijali, mebl i outdoor štofovi za tapaciranje i materijali za zavese i draperije u gotovo 20.000 boja, koje nude pravo bogatstvo mogućih kombinacija.

Kolekcije mebl i outdoor štofova JAB

Mebl kolekcije

Nove kolekcije mebl i outdoor štofova JAB

Nove mebl kolekcije

Kolekcije mebl i outdoor štofova JAB

Nove outdoor kolekcije

MEBL I OUTDOOR ŠTOFOVI MERCIS

Mercis mebl i outdoor štofove karakterišu velika raznolikost boja i ljupke teksture, od tople vune preko raskošnih baršuna do prirodnog platna, svestrane i pogodne za bilo koju prostoriju.

Kolekcije mebl štofova MERCIS

Mebl kolekcije

Kolekcije outdoor štofova MERCIS

Outdoor kolekcije

KONTAKT
Halogen Decor osnovan je 2005.godine, sa željom da Vam pomognemo da udahnete život svojim stambenim snovima, i da svoj životni i radni prostor iz snova pretvorite u stvarnost. Osnovna delatnost firme je uvoz, distribucija i prodaja dekorativnih materijala za opremanje enterijera: zavesa, draperija, mebl i outdoor štofova, tapeta, zidnih obloga, foto tapeta, tepiha, itisona...
Ovlašćeni smo uvoznici nemačkih, holandskih, francuskih i španskih robnih brendova: JAB, CARLUCCI, CHIVASSO, GARDISETTE, SAUM & VIEBAHN, SOLEIL BLEU, CASAMANCE, CASELIO, CASADECO, TEXDECOR, HOEPKE, MARBURG,...
Osim internet prodavnice koja radi 24/7 tokom cele godine, uz određene pogodnosti za kupce, online nas možete pronaći i na većini društvenih mreža - jer mi smo tu za Vas već dugi niz godina, da Vam pomognemo da u svom prostoru ostvarite svoje stambene snove, o čemu svedoči i lista referenci naših zadovoljnih kupaca.

Pronađite nas na mapi grada:

Pronađite nas na mapi

HALOGEN DECOR d.o.o.
 Adi Endrea 25-27., Novi Sad, Srbija
Telefoni:
 +381-69-5047188 |  +381-21-504718
Radno vreme:
09:00 - 19:30 radnim danom
09:00 - 14:30 subotom
Internet prodavnica:
 www.halogendecorshop.com
Pišite nam:
 info@halogendecor.com