Draperije Mebl štofovi Zavese Outdoor štofovi Rolo zavese Dizajnerske tapete Foto tapete
TAPETE,ZIDNE OBLOGE, PANELI

TAPETE,ZIDNE OBLOGE, PANELI
Današnji trendovi podrazumevaju visoke estetske normative uređenja životnog i poslovnog enterijera, samim tim je teško zamisliti jedno moderno okruženje bez dobre tapete. Naš asortiman tapeta broji preko 20.000 artikala prestižnih brendova, najrazličitijih pravaca.

ZAVESE,DRAPERIJE, POZAMANTERIJA

ZAVESE,DRAPERIJE, POZAMANTERIJA
Prozor bez zavesa je poput cveta bez latica, ne dozvolite da Vaš životni prostor bude hladan i prazan. Nudimo savetovanje i stručnu pomoć u okviru našeg prodajnog asortimana.

ROLO SCREEN ZAVESE I SISTEMI

ROLO I SCREEN ZAVESE I SISTEMI
Rolo/screen zavese možemo nazvati i minimalističkim konceptom zavese, koji osim dekorativne funkcije glavni akcenat stavlja na zaštitu od sunca. Nudimo savetovanje i stručnu pomoć u okviru našeg prodajnog asortimana.

ROLO ZEBRA ZAVESE I SISTEMI

ROLO ZEBRA ZAVESE I SISTEMI
Zebra zavese, poznate i kao Noć i dan, koncipirane su tako da se tačno može dozirati količina svetlosti koju zavesa treba da propusti, zahvaljujući naizmenično raspoređenim prozirnim i neprozirnim poljima materijala rolo mehanizma.

PANEL ZAVESE I SISTEMI

PANEL ZAVESE I SISTEMI
Pločasta forma i pomeranje preko sistema šina, čine panel zavese skoro idealnim za isticanjem nekog motiva ili svedene forme modernog izgleda. Nudimo savetovanje i stručnu pomoć u okviru našeg prodajnog asortimana.

FOTOTAPETE,STIKERI, NALEPNICE

FOTOTAPETE,STIKERI, NALEPNICE
Ljubitelj ste prirode, pustolov, romantik, fan stripova? Ne tražite dalje, fototapete će pretvoriti svaku Vašu pasiju u pravu malu iluziju Vašeg doma.

MEBL I OUTDOOR ŠTOFOVI, TEPISI

MEBL I OUTDOOR ŠTOFOVI, TEPISI
U našoj ponudi imamo brojne kolekcije mebl i OUTDOOR štofova i materijala prestižnih brendova. Ističemo OUTDOOR materijale kao posebno pogodne za pokrivanje spoljnih prostora i oblaganje izloženih površina.KOLEKCIJE MEBL I OUTDOOR ŠTOFOVA

Predstavljamo Vam kolekcije mebl i OUTDOOR štofova i materijala renomiranih proizvođača. Ističemo OUTDOOR materijale u ponudi, kao posebno pogodne za pokrivanje spoljnih prostora i oblaganje izloženih površina.MEBL, OUTDOOR ŠTOFOVI I POZAMANTERIJA CASAMANCE

Sofisticirana jednostavnost i moderna elegancija su obeležja bezvremenskog karaktera ovog brenda, čija kreativna jezgra se može naći u intuitivnijem poimanju svakodnevnog života, osećaju za vreme isprepletenog sa doživljajem posebnih životnih trenutaka.
Brend budi estetske emocije u nama beležeći duh zajedničkih ili ponovo otkrivenih trenutaka, prožimajući ih suzdržanošću i delikatnošću uz istovremeno udaljavanje od ponavljajućih i imitativnih trendova, stvarajući tako veoma posebne ambijente uz lepotu koja prevazilazi modu i vreme.

Mebl i outdoor štofovi CASAMANCE CALA ROSSA

OUTDOOR CALA ROSSA

Mebl i outdoor štofovi CASAMANCE CAP FERRAT

OUTDOOR CAP FERRAT

Pozamanterija CASAMANCE ISLINGTON

Pozamanterija ISLINGTON

Pozamanterija CASAMANCE ISPAHAN

Pozamanterija ISPAHAN

MEBL ŠTOFOVI CARLUCCI

Prefinjene kolekcije mebl štofova Carlucci di Chivasso su modno orijentisane, ali istovremeno ističu bezvremensku eleganciju koja očarava svojom jedinstvenom sofisticiranošću. Osnovu ove ekskluzivne linije čini nepogrešiva kombinacija izuzetnih materijala i bogatih boja koje se kreć́u od privlačnih nijansi poput smaragdno zelene do toplih, zemljanih tonova.

Mebl i outdoor štofovi CARLUCCI INFLUENCES

INFLUENCES

Mebl i outdoor štofovi CARLUCCI TREASURES OF TIME

TREASURES OF TIME

MEBL I OUTDOOR ŠTOFOVI CHIVASSO

Chivasso svake godine objavljuje dve kolekcije, prateći najnovije trendove i osiguravajući time da ove ekskluzivne kolekcije mebl i outdoor štofova uvek budu nove i inovativne. One dodaju vašem prostoru toplinu i osobnost odražavajući duh vremena, dovoljno raznovrsne da budu ujedno i bezvremenske.

Mebl i outdoor štofovi CHIVASSO AROUND THE WORLD

AROUND THE WORLD

Mebl i outdoor štofovi CHIVASSO CRAFTED POETRY

CRAFTED POETRY

Mebl i outdoor štofovi CHIVASSO LIVING

LIVING

Mebl i outdoor štofovi CHIVASSO MONSOON

MONSOON

Mebl i outdoor štofovi CHIVASSO NEW WAYS

NEW WAYS

Mebl i outdoor štofovi CHIVASSO PIECES OF MY HEART

PIECES OF MY HEART

MEBL I OUTDOOR ŠTOFOVI JAB ANSTOETZ FABRICS

Sa svojim sofisticiranim dizajnom i velikom raznolikošću proizvoda, JAB ANSTOETZ FABRICS se ubraja među svetske lidere na tržištu vrhunskog dizajna enterijera. U središtu raznolikog asortimana proizvoda su ukrasni materijali, mebl i outdoor štofovi za tapaciranje i materijali za zavese i draperije u gotovo 20.000 boja, koje nude pravo bogatstvo mogućih kombinacija.

Kolekcije mebl i outdoor štofova JAB

Mebl kolekcije

Nove kolekcije mebl i outdoor štofova JAB

Nove mebl kolekcije

Kolekcije mebl i outdoor štofova JAB

Nove outdoor kolekcije

MEBL I OUTDOOR ŠTOFOVI MERCIS

Mercis mebl i outdoor štofove karakterišu velika raznolikost boja i ljupke teksture, od tople vune preko raskošnih baršuna do prirodnog platna, svestrane i pogodne za bilo koju prostoriju.

Kolekcije mebl štofova MERCIS

Mebl kolekcije

Kolekcije outdoor štofova MERCIS

Outdoor kolekcijeTEPISI I ITISONI JAB

Visokokvalitetni dizajnerski tepisi poznatih dizajnera od novozelandske vune ručno rađeni, sa mogućim aplikacijama od kože, aluminijuma uz mogućnost odabira boja, dimenzija kao i izrada tepiha uz vašu priloženu šemu. JAB itisoni su proizvodi za svaku namenu sa priloženim sertifikatima (nezapaljivost,antistatičnost,antialergijski,...)

RUČNO IZRAĐENI TEPISI

SVAKI JE UNIKAT. Izrada ručno rađenih tepiha iz umetničke manufakture JAB ANSTOETZ-a je do detalja razrađen proces, svaki se pojedinačno proizvodi sa najvećom preciznošću od strane iskusnih majstora ručnog čvorovanja. Svako ko želi da ostvari sopstvenu viziju može da kreira svoj sopstveni tepih iz snova - u skladu sa njihovim individualnim dizajnom i u bilo kojoj željenoj veličini.

Ručno izrađeni tepisi JAB CHARACTERS ARTISTS

CHARACTERS ARTISTS

Ručno izrađeni tepisi JAB CHARACTERS BOTANICS

CHARACTERS BOTANICS

Ručno izrađeni tepisi JAB CHARACTERS GRAPHICS

CHARACTERS GRAPHICS

Ručno izrađeni tepisi JAB CHARACTERS ORNAMENTS

CHARACTERS ORNAMENTS

Ručno izrađeni tepisi JAB CHARACTERS STRUCTURES

CHARACTERS STRUCTURES

Ručno izrađeni tepisi JAB CHARACTERS TARTANS

CHARACTERS TARTANS

Ručno izrađeni tepisi JAB COSMO

COSMO

Ručno izrađeni tepisi JAB LANA COLOR

LANA COLOR

Ručno izrađeni tepisi JAB SECRETS

SECRETS

Ručno izrađeni tepisi JAB STARDUST

STARDUST

Ručno izrađeni tepisi JAB THE RED THREAD

THE RED THREAD

Od pašnjaka do tepiha - ručno izrađeni tepisi JAB

OD PAŠNJAKA DO TEPIHA

ITISONI

UDOBNOST NA SVAKOM KORAKU PUTA. Zvučno apsorbujući, amortizujući, neklizajući, prilagodljivi - lista impresivnih kvaliteta za itisone je duga. I, bez obzira na to koje od bezbrojnih opcija odaberete: svaka od njih pruža udobnu toplinu i potpunu udobnost za vaša stopala, bezbrojne opcije su dostupne u velikom broju boja i tekstura. Pažljivo testirani materijali garantuju da štetne materije, zagađivači i drugi alergijski aktivatori ne predstavljaju nikakav problem.

Tepisi od zida do zida JAB COSY

COSY

Tepisi od zida do zida JAB NOBLESSE

NOBLESSE

Tepisi od zida do zida JAB SELECT

SELECT

Tepisi od zida do zida JAB WOOLS

WOOLS

TEPISI IZRAĐENI PO MERI

SLOBODA DIZAJNA TEPIHA SA LIČNIM PEČATOM. Tepisi koji se izrađuju po meri su pravi primer majstorskog dizajna, mogu se proizvoditi u velikom rasponu različitih kvaliteta i praktično u bilo kojoj veličini. Dodatnu kreativnu slobodu pruža širok spektar opcija za završnu obradu koji su na raspolaganju za kompoziciju tepiha iz snova: od purističkog overlock ruba do klasičnih resica, maštovitim ukrašavanjem graničnih odnosno ivičnih delova tepiha. U isto vreme neobične kombinacije materijala, kao što su svilenkasto svetlucave kukičane ivice uparene sa rustikalnom vunom, dodaju svemu dašak umetničkog duha.

Tepisi izrađeni po meri JAB CHARMY

CHARMY

Tepisi izrađeni po meri JAB FAME

FAME

Tepisi izrađeni po meri JAB FELT AFFAIRS

FELT AFFAIRS

Tepisi izrađeni po meri JAB INFINITY

INFINITY

Tepisi izrađeni po meri JAB NATURA

NATURA

Tepisi izrađeni po meri JAB SOHO

SOHO

Tepisi izrađeni po meri JAB TWINKLE

TWINKLE

Tepisi izrađeni po meri JAB VIVA

VIVA

KONTAKT
Halogen Decor osnovan je 2005.godine, sa željom da Vam pomognemo da udahnete život svojim stambenim snovima, i da svoj životni i radni prostor iz snova pretvorite u stvarnost. Osnovna delatnost firme je uvoz, distribucija i prodaja dekorativnih materijala za opremanje enterijera: zavesa, draperija, mebl i outdoor štofova, tapeta, zidnih obloga, foto tapeta, tepiha, itisona...
Ovlašćeni smo uvoznici nemačkih, holandskih, francuskih i španskih robnih brendova: JAB, CARLUCCI, CHIVASSO, GARDISETTE, SAUM & VIEBAHN, SOLEIL BLEU, CASAMANCE, CASELIO, CASADECO, TEXDECOR, HOEPKE, MARBURG,...
Osim internet prodavnice koja radi 24/7 tokom cele godine, uz određene pogodnosti za kupce, online nas možete pronaći i na većini društvenih mreža - jer mi smo tu za Vas već dugi niz godina, da Vam pomognemo da u svom prostoru ostvarite svoje stambene snove, o čemu svedoči i lista referenci naših zadovoljnih kupaca.

Pronađite nas na mapi grada:

Pronađite nas na mapi

HALOGEN DECOR d.o.o.
 Adi Endrea 25-27., Novi Sad, Srbija
Telefoni:
 +381-69-5047188 |  +381-21-504718
Radno vreme:
09:00 - 19:30 radnim danom
09:00 - 14:30 subotom
Internet prodavnica:
 www.halogendecorshop.com
Pišite nam:
 info@halogendecor.com