ZAVESE I DRAPERIJE, POZAMANTERIJA, GARNIŠNE

Predstavljamo Vam kolekcije zavesa i draperija renomiranih proizvođača. Uz to možete pogledati i izbor garnišni i pozamanterije koje imamo u našoj ponudi.


ZAVESE I DRAPERIJE CARLUCCI

Visoka moda za zapanjujući izgled prostora – raskošni tekstili iz ovih kolekcija postavljaju svake sezone nove trendove u svetu dizajna enterijera. Prefinjene kolekcije su modno orijentisane, istovremeno ističući bezvremensku eleganciju koja očarava svojom jedinstvenom sofisticiranošću, nepogrešivom mešavinom izuzetnih materijala i bogatih boja koje se kreću od privlačnih nijansi poput smaragdno zelene do toplih, zemljanih tonova.

Draperije CARLUCCI

DRAPERIJE

Nove kolekcije zavesa i draperija CARLUCCI

NOVO

ZAVESE I DRAPERIJE JAB

Obogatite svoj dom draperijama i zavesama – bez obzira da li se koriste za privatnost u spavaćoj sobi ili zaštitu od sunca u dnevnoj sobi, one uvek upotpunjuju pogled prema spolja.
Uz fascinantan izbor dekorativnih zavesa i draperija različitog dizajna i boja, sa klasičnim i modernim motivima, one nisu samo privlačni vizuelni detalji – pružaju zaštitu od znatiželjnih očiju; stvaraju ugodnu i zaštićenu atmosferu u prostoriji; obezbeđuju zdravu unutrašnju klimu u kojoj vazduh može da cirkuliše; obezbeđuju bolju akustiku ujedno pružajući zaštitu od spoljne buke; daju vašem prostoru prozračnu atmosferu filtrirajući dolaznu svetlost (providne i poluprovidne) ili štite vašu privatnost uveče kada upalite svetlo (neprovidne).

Zavese JAB

ZAVESE

Draperije JAB

DRAPERIJE

Nove kolekcije zavesa i draperija JAB

NOVO

GARNIŠNE I POZAMANTERIJA


GARNIŠNE

GARNIŠNE

Pozamanterija ARTTRIMMING

ARTTRIMMING


Copyright 2005-2019. HALOGEN DECOR 
Prodavnica www.halogendecorshop.com
 Adresa: Adi Endrea 25-27., Novi Sad, Srbija
Telefoni:   +381-69-5047188 |  +381-21-504718

Podeli/Share: E-Mail Twitter Facebook Pinterest LinkedIn