Draperije Zavese Mebl štofovi Outdoor štofovi Dizajnerske tapete Zidni panel Rolo zavese Tepisi i itisoni Velux roletne i prozori


ZAVESE, DRAPERIJE, ROLO/SCREEN, ZEBRA I PANEL ZAVESE I SISTEMI

Predstavljamo Vam kolekcije zavesa i draperija renomiranih proizvođača, uz to možete pogledati izbor garnišni i pozamanterije koje imamo u našoj ponudi.
Ujedno Vam predstavljamo i kolekcije rolo, rolo zebra, rolo screen, rolo blackout, panel i rimskih zavesa, kao i paketo sisteme renomiranih proizvođača.


ZAVESE I DRAPERIJE JAB

Obogatite svoj dom draperijama i zavesama – bez obzira da li se koriste za privatnost u spavaćoj sobi ili zaštitu od sunca u dnevnoj sobi, one uvek upotpunjuju pogled prema spolja.
Uz fascinantan izbor dekorativnih zavesa i draperija različitog dizajna i boja, sa klasičnim i modernim motivima, one nisu samo privlačni vizuelni detalji – stvaraju ugodnu i zaštićenu atmosferu u prostoriji; obezbeđuju zdravu unutrašnju klimu u kojoj vazduh može da cirkuliše; obezbeđuju bolju akustiku ujedno pružajući zaštitu od spoljne buke; daju vašem prostoru prozračnu atmosferu filtrirajući dolaznu svetlost (providne i poluprovidne) ili štite vašu privatnost uveče kada upalite svetlo (neprovidne).

Zavese JAB

ZAVESE

Draperije JAB

DRAPERIJE

Nove kolekcije zavesa i draperija JAB

NOVO

GARNIŠNE I POZAMANTERIJA

Garnišne i pozamanterija su neophodan pratilac zavesa i draperija.

GARNIŠNE

GARNIŠNE

Pozamanterija ARTTRIMMING

ARTTRIMMING

PLISE ZAVESE I DRVENI VENECIJANERI


PLISE ZAVESE

PLISE ZAVESE

DRVENI VENECIJANERI

DRVENI VENECIJANERI

ROLO SCREEN SPOLJNI I UNUTRAŠNJI SISTEMI

SPOLJNA I UNUTRAŠNJA ZAŠTITA OD SUNCA - Nudi maksimalnu zaštitu od sunca, blokirajući UV i IC zračenje. Sama montaža ROLO SCREEN SISTEMA vrši se na spoljnoj ili unutrašnjoj strani prozora, i podrazumeva njihovu kontrolu daljinskim putem, uz opcionu kompatibilnost sa sistemima pametnih kuća.
Nudimo veliki izbor boja, tekstura i dezena u zavisnosti od zahteva kupaca. Posebno napominjemo i grupu akustičnih rolo zavesa, koje osim zaštite od sunca pružaju i delimičnu zvučnu izolaciju prostora.

ROLO SCREEN spoljni sistemi

SPOLJNI

ROLO SCREEN unutrašnji sistemi

UNUTRAŠNJI

ROLO SCREEN akustični sistemi

AKUSTIČNI

ROLO/SCREEN, ZEBRA I PANEL ZAVESE I SISTEMI KADECO

Predivan dekor u kombinaciji sa funkcionalnom tehnologijom - to je ono što ova rešenja za sunce predstavljaju. Zaštita od odsjaja, zaštita privatnosti i sistemi za zaštita od sunca, u širokoj paleti dizajna, boja i materijala, pruža vam veliki broj moguć́nosti u okviru sopstvena četiri zida.

PANEL zavese

PANEL

Klasične ROLO zavese

ROLO CLASSIC 

ROLO BLACKOUT zavese

ROLO BLACKOUT 

ROLO ZEBRA zavese

ROLO ZEBRA 

ROLO SCREEN zavese

ROLO SCREEN 

Slike prostora zadovoljnih kupaca

SLIKE PROSTORA

ROLO/SCREEN, ZEBRA I PANEL ZAVESE I SISTEMI JAB

Čak i puristička arhitektura ima blažu stranu i potreban joj je tekstil. Zahvaljujuć́i inovativnom i izvanrednom dizajnu, ova zaštita od sunca nalazi svoje mesto u svim životnim prostorima, kancelarijama i naročito u računarskim radnim stanicama. Funkcionalan i dekorativan dizajn za prozore koji ispunjava sve želje.

PANEL zavese

PANEL

Klasične ROLO zavese

ROLO CLASSIC 

ROLO ZEBRA zavese

ROLO ZEBRA 

RIMSKE zavese

RIMSKE 

KONTAKT
Halogen Decor osnovan je 2005.godine, sa željom da Vam pomognemo da udahnete život svojim stambenim snovima, i da svoj životni i radni prostor iz snova pretvorite u stvarnost. Osnovna delatnost firme je uvoz, distribucija i prodaja dekorativnih materijala za opremanje enterijera: zavesa, draperija, mebl i outdoor štofova, tapeta, zidnih obloga, foto tapeta, tepiha, itisona...
Ovlašćeni smo uvoznici nemačkih, holandskih, francuskih i španskih robnih brendova: JAB, CARLUCCI, CHIVASSO, GARDISETTE, SAUM & VIEBAHN, SOLEIL BLEU, CASAMANCE, CASELIO, CASADECO, TEXDECOR, HOEPKE, MARBURG,...
Osim internet prodavnice koja radi 24/7 tokom cele godine, uz određene pogodnosti za kupce, online nas možete pronaći i na većini društvenih mreža - jer mi smo tu za Vas već dugi niz godina, da Vam pomognemo da u svom prostoru ostvarite svoje stambene snove, o čemu svedoči i lista referenci naših zadovoljnih kupaca.

Pronađite nas na mapi grada:

Pronađite nas na mapi

HALOGEN DECOR d.o.o.
 Adi Endrea 27., Novi Sad, Srbija
Telefoni:
 +381-69-5047188 |  +381-21-504718
Radno vreme:
09:00 - 19:30 radnim danom
09:00 - 14:30 subotom
Internet prodavnica:
 www.halogendecorshop.com
Pišite nam:
 info@halogendecor.com