Draperije Zavese Mebl štofovi Outdoor štofovi Dizajnerske tapete Zidni panel Rolo zavese Tepisi i itisoni Velux roletne i prozoriTEPISI I ITISONI JAB

Visokokvalitetni dizajnerski tepisi poznatih dizajnera od novozelandske vune ručno rađeni, sa mogućim aplikacijama od kože, aluminijuma uz mogućnost odabira boja, dimenzija kao i izrada tepiha uz vašu priloženu šemu. JAB itisoni su proizvodi za svaku namenu sa priloženim sertifikatima (nezapaljivost,antistatičnost,antialergijski,...)

RUČNO IZRAĐENI TEPISI

SVAKI JE UNIKAT. Izrada ručno rađenih tepiha iz umetničke manufakture JAB ANSTOETZ-a je do detalja razrađen proces, svaki se pojedinačno proizvodi sa najvećom preciznošću od strane iskusnih majstora ručnog čvorovanja. Svako ko želi da ostvari sopstvenu viziju može da kreira svoj sopstveni tepih iz snova - u skladu sa njihovim individualnim dizajnom i u bilo kojoj željenoj veličini.

Ručno izrađeni tepisi JAB CHARACTERS ARTISTS

CHARACTERS ARTISTS

Ručno izrađeni tepisi JAB CHARACTERS BOTANICS

CHARACTERS BOTANICS

Ručno izrađeni tepisi JAB CHARACTERS GRAPHICS

CHARACTERS GRAPHICS

Ručno izrađeni tepisi JAB CHARACTERS ORNAMENTS

CHARACTERS ORNAMENTS

Ručno izrađeni tepisi JAB CHARACTERS STRUCTURES

CHARACTERS STRUCTURES

Ručno izrađeni tepisi JAB CHARACTERS TARTANS

CHARACTERS TARTANS

Ručno izrađeni tepisi JAB COSMO

COSMO

Ručno izrađeni tepisi JAB LANA COLOR

LANA COLOR

Ručno izrađeni tepisi JAB SECRETS

SECRETS

Ručno izrađeni tepisi JAB STARDUST

STARDUST

Ručno izrađeni tepisi JAB THE RED THREAD

THE RED THREAD

Od pašnjaka do tepiha - ručno izrađeni tepisi JAB

OD PAŠNJAKA DO TEPIHA

ITISONI

UDOBNOST NA SVAKOM KORAKU PUTA. Zvučno apsorbujući, amortizujući, neklizajući, prilagodljivi - lista impresivnih kvaliteta za itisone je duga. I, bez obzira na to koje od bezbrojnih opcija odaberete: svaka od njih pruža udobnu toplinu i potpunu udobnost za vaša stopala, bezbrojne opcije su dostupne u velikom broju boja i tekstura. Pažljivo testirani materijali garantuju da štetne materije, zagađivači i drugi alergijski aktivatori ne predstavljaju nikakav problem.

Tepisi od zida do zida JAB COSY

COSY

Tepisi od zida do zida JAB NOBLESSE

NOBLESSE

Tepisi od zida do zida JAB SELECT

SELECT

Tepisi od zida do zida JAB WOOLS

WOOLS

TEPISI IZRAĐENI PO MERI

SLOBODA DIZAJNA TEPIHA SA LIČNIM PEČATOM. Tepisi koji se izrađuju po meri su pravi primer majstorskog dizajna, mogu se proizvoditi u velikom rasponu različitih kvaliteta i praktično u bilo kojoj veličini. Dodatnu kreativnu slobodu pruža širok spektar opcija za završnu obradu koji su na raspolaganju za kompoziciju tepiha iz snova: od purističkog overlock ruba do klasičnih resica, maštovitim ukrašavanjem graničnih odnosno ivičnih delova tepiha. U isto vreme neobične kombinacije materijala, kao što su svilenkasto svetlucave kukičane ivice uparene sa rustikalnom vunom, dodaju svemu dašak umetničkog duha.

Tepisi izrađeni po meri JAB CHARMY

CHARMY

Tepisi izrađeni po meri JAB FAME

FAME

Tepisi izrađeni po meri JAB FELT AFFAIRS

FELT AFFAIRS

Tepisi izrađeni po meri JAB INFINITY

INFINITY

Tepisi izrađeni po meri JAB NATURA

NATURA

Tepisi izrađeni po meri JAB SOHO

SOHO

Tepisi izrađeni po meri JAB TWINKLE

TWINKLE

Tepisi izrađeni po meri JAB VIVA

VIVA

KONTAKT
Halogen Decor osnovan je 2005.godine, sa željom da Vam pomognemo da udahnete život svojim stambenim snovima, i da svoj životni i radni prostor iz snova pretvorite u stvarnost. Osnovna delatnost firme je uvoz, distribucija i prodaja dekorativnih materijala za opremanje enterijera: zavesa, draperija, mebl i outdoor štofova, tapeta, zidnih obloga, foto tapeta, tepiha, itisona...
Ovlašćeni smo uvoznici nemačkih, holandskih, francuskih i španskih robnih brendova: JAB, CARLUCCI, CHIVASSO, GARDISETTE, SAUM & VIEBAHN, SOLEIL BLEU, CASAMANCE, CASELIO, CASADECO, TEXDECOR, HOEPKE, MARBURG,...
Osim internet prodavnice koja radi 24/7 tokom cele godine, uz određene pogodnosti za kupce, online nas možete pronaći i na većini društvenih mreža - jer mi smo tu za Vas već dugi niz godina, da Vam pomognemo da u svom prostoru ostvarite svoje stambene snove, o čemu svedoči i lista referenci naših zadovoljnih kupaca.

Pronađite nas na mapi grada:

Pronađite nas na mapi

HALOGEN DECOR d.o.o.
 Adi Endrea 25-27., Novi Sad, Srbija
Telefoni:
 +381-69-5047188 |  +381-21-504718
Radno vreme:
09:00 - 19:30 radnim danom
09:00 - 14:30 subotom
Internet prodavnica:
 www.halogendecorshop.com
Pišite nam:
 info@halogendecor.com